We are all nothing in this world.

The most of the people is nothing in this world, without that person who they really love, or that person who always behind them . We all really love someone in this world, even if we don't know that.

Navigation.

Site by ; Zsunci.
Host ; blog.hu
Start ; 2009.05.16
Pictures ; DeviantART.



Nem az életemről szól a blog.. mint a legtöbb embernek, hanem az érzéseimről és a novelláimról. Nem írom le nektek napjaim, nem írom le mit teszek nap mint nap és mit nem, egyszerűen csak novelláimat tartom itt és érzéseim miket általában magamban tartok és ha kiírom magamból jobban érzem magam, nem érdekel hogy több százan olvassák, lehet van ki egyetért velem, lehet van ki abszolút az ellentétét állítja ez egyéni.

My life.


WAAAAAHH I'm so scared.And no one can hold my hand.


OMG ! What have U done
with me ?!


I love someone but who knows, that he truly love me too

Music .

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friendship is a beautiful thing, but this is nothing..

2009.12.11. 08:12 | nothinginthisworld | Szólj hozzá!

Az ember azthinné, hogy vannak igaz barátai akikben teljes mértékben megbízhat.. De közbe hatalmasat téved, nem nagyon lehet megbízni bárkiben, szökőévente megtalál valaki egyet akiben teljes mértékben megbízhat.. Olyan szörnyű ez látni, hallani, tapasztalni, hogy az ember milyen kétszínű tud lenni csakhogy elérje saját önző céljait, gusztustalan visszataszító.

Eme történetem most egy barátságról szól ami mostanra már a tengermélyén valahol messze-messze úszkál. Megismerték egymást, nagyon jól szótértettek bármikor számíthattak a másikra, de ennek végül ára is volt.. Az egyiküknek nagyobb lett az ismertsége, ezt a másik kihasználta és végül már csak erre kellett, hogy megismerjen embereket és nem arra, hogy barátok legyenek. Kihasználta és megpróbálta elvenni tőle mindazt ami van és volt az egyén. Miután az illető kiderítette, hogy mi is a helyzet, egy világ összeomlott benne, hogy megbízott benne és nem csak benne hanem másokban is és mégis mindannyian átverték és nem is merték a szemébe mondani, hanem hátamögött történt mindez és mindezek után még jópofiztak neki, s úgy tettek mintha semmi sem történt volna, közbe igenis hatalmas dolog történt. Nem is értem, hogy ezek az emberek mit szólnának, hogyha velük is megtennék ugyanezt.. Talán nem is érdekelné őket? Talán érdekelné és bosszút állnának? Mire fel állnának bosszút? Azt kapják vissza amit ők adtak, nem többet, nem kevesebbet. Ez a szín tiszta igazság, ilyenek mások.. hát nem undorító, hogy mire nem képes az ember?! Megdöbbentő mik vannak, szörnyű mindezt átélni és még azoknak is hazudtak akiket elvettek az illetőtől.. Erre nem tudok már mit mondani.. Bizz abban kit igaznak hiszel s melletted áll minden bajban, légy okos ilyentéren, ne félj tőlük, csak ésszel tégy dolgokat, meggondolandóan. Nem szép dolog mindez igen, de mégis van ilyen a földön..


( Sztorin kivül, megfulladhattok mind akik ilyet tesztek kb ez a véleményem. ;) )

A bejegyzés trackback címe:

https://nothinginthisworld.blog.hu/api/trackback/id/tr621589779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása