We are all nothing in this world.

The most of the people is nothing in this world, without that person who they really love, or that person who always behind them . We all really love someone in this world, even if we don't know that.

Navigation.

Site by ; Zsunci.
Host ; blog.hu
Start ; 2009.05.16
Pictures ; DeviantART.



Nem az életemről szól a blog.. mint a legtöbb embernek, hanem az érzéseimről és a novelláimról. Nem írom le nektek napjaim, nem írom le mit teszek nap mint nap és mit nem, egyszerűen csak novelláimat tartom itt és érzéseim miket általában magamban tartok és ha kiírom magamból jobban érzem magam, nem érdekel hogy több százan olvassák, lehet van ki egyetért velem, lehet van ki abszolút az ellentétét állítja ez egyéni.

My life.


WAAAAAHH I'm so scared.And no one can hold my hand.


OMG ! What have U done
with me ?!


I love someone but who knows, that he truly love me too

Music .

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

When angels cry.

2009.08.31. 01:20 | nothinginthisworld | Szólj hozzá!

Úgy gondolom senki sem lehet mindig boldog az ember élete akkor tökéletes ha vanak jó meg rossz pillanatok, bár rossz pillanatok bármenyire is fájnak, akkoris a mi rossz pilanataink és ezektől az érzésektől attól leszünk azok akik.
De ez.. ez mégsem volt egy átlagos dolog, ennek az illetőnek nem voltak se jó, se rossz dolggai... Mert az élete üres volt, nem volt senkije egy erdő közepén lakott, de érzései ugyanúgy voltak és tulajdon képpen csak egy legendának tartották "a bukott angyal", soha nem mert bemenni senki az erdőbe, se a faház közelébe, mert megvoltak rémülve, nem tudták mit tesz velük ez a "bukott angyal" ha közeledni mernek. De a legenda mégis igaz volt ez a "bukott angyal" létezett csak már nem szép fehér tollai voltak hanem befeketedtek a tollai, repülni immár nem tudott így csak ott volt az erdő közepén a kis viskóban és csak ült és nézett ki a fejéből néha mikor megszomjazott kiment a folyóhoz megtisztálkodott és ivott, de különösebb történés nemvolt az életében. Egy nap mikor éppen fürdött a folyóban mosta holló fekete tollait egy ifjú meglátta és megdermett, pont futott volna el mikor hirtelen mozdulatot tett a bokrot megrázta a "bukott angyal" felfigyelt rá és észre vette az ifjút és csak állt és nézte az ifjút, egyszer csak elkezdtek könnyezni a szemei az ifjú láttán aki szabad természetű és bármit megtehet .. Meglátta ezt az ifjú és közelebb merészkedett hozzá, megérzésből odaállt elé mert tudta hogy semmi baja nem lesz, erre a "bukott angyal" vállára borult és elkezdett zokogni, mert végre egy ember közel mert merészkedni hozzá anélkül h ijedtében elrohant volna. Az ifjú szorosan átölelte, hogy nyugodjon meg nincsen semmi baj nincsen egyedül. Ezek után az ifjú nap mint nap járt hozzá, foglalkozott vele és egyszer egy nap megjelent a feér toll a sok fekete között a szárnyán.. Elcsodálkozva nézték, hogy az hogy került oda. Egy nap az ifjú nem ment el időben, a "bukott angyal" elkezdett aggódni, ezért berepült a városba és látta hogy éppen megverik, megakarják ölni az aki segített neki, de ő ezt nem hagyta bármilyen ilyesztő is volt ez a "bukott angyal" és bármennyire is nem volt sok ereje szembeszállt velük és megvédte azt aki segített rajta és ekkor a szárnyán az összes toll ismét kifehéredett és hatalmas fehér szárnyai voltak ismét, már nem hívták "bukott angyalnak az emberek csodálkozva néztek rá és gyönyörködtek a látványban. Az ifjú megmenekült és tudta, hogy már van egy őrangyala, kiérdemelt egy őrangyalt tettével.
És tulajdonképpen a bukott angyal azért volt bukott angyal, mert mikor látta, hogy valakivel valami szörnyűséges történik nem tett semmit hanem dermedve nézte, hogy mi történik, ezért száműzték és így lett bukott angyal, de így, hogy ezt az ifjút megmentette ismét erejeteljében van és hűséget fogadott ennek az ifjúnak, hogy védelmezni fogja egész életén át, mert gondját viselte.

Bármilyen rossz is minden cselekedj jót, amitól jól érezheted magad.

 

 

 

Ezt a novellát 2 zene szám ichlette ;
Anastacia ft. Ben Moody - Everithing Burns
The Rasmus - In the shadow
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nothinginthisworld.blog.hu/api/trackback/id/tr321291874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása