We are all nothing in this world.

The most of the people is nothing in this world, without that person who they really love, or that person who always behind them . We all really love someone in this world, even if we don't know that.

Navigation.

Site by ; Zsunci.
Host ; blog.hu
Start ; 2009.05.16
Pictures ; DeviantART.



Nem az életemről szól a blog.. mint a legtöbb embernek, hanem az érzéseimről és a novelláimról. Nem írom le nektek napjaim, nem írom le mit teszek nap mint nap és mit nem, egyszerűen csak novelláimat tartom itt és érzéseim miket általában magamban tartok és ha kiírom magamból jobban érzem magam, nem érdekel hogy több százan olvassák, lehet van ki egyetért velem, lehet van ki abszolút az ellentétét állítja ez egyéni.

My life.


WAAAAAHH I'm so scared.And no one can hold my hand.


OMG ! What have U done
with me ?!


I love someone but who knows, that he truly love me too

Music .

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Angels just fall down.

2009.05.28. 19:25 | nothinginthisworld | Szólj hozzá!

Megtanultam e világban, ki az, ki igaz barát és ki az, ki csak kihasznál. De kezdõdjék történetem ott, hogy; volt 1 lány ki igazán különleges volt a világ számára.Sok ellensége akadt, mert sokan irigyek voltak rá...És voltak olyanok is kik nem szerették, mert egyszerûen féltek tõle és furcsának tartották. Mindig voltak barátai egészen addig ameddig meg nem tudták féltett titkát.De õ sosem adta fel mindig újra kezdte életét, ám egy nap beleszeretett egy fiúba, fiú is szerette, de amint kiderült titka a fiú elhagyta. Összeomlott és úgy hitte, hogy nem fog tudni felállni ebbõl a helyzetbõl, de ez mégsem így lett ismét újra kezdett mindent egy új helyen. Ám titka ismét kiderült, de ezek a barátai már elfogadták különcségét, mert valamilyen szinten mindannyian különcök voltak a maguk módján. Volt egy fiú is akit szeretett és a fiú is ugyanúgy szerette, mikor megtudta titkát kicsit meglepõdött, ám nem taszította el magától hanem 9rült neki, hogy az õ kedvese nem olyan lány mint a többi, van benne valami különleges ami miatt más volt. A lány azóta boldog életet él barátai és kedvese mellett.De tudnotok kell, hogy ez a lány 12 éves koráig sose volt egyedül á12 éves korában meghaltak szülei egy autó balesetben, azután mindig csak egyedül volt. Ám most boldog lehet, élheti életét és szüleihez is kijár temetõbe, hogy megköszönje nekik mindazt mint 12 éves koráig megtettek érte, de most már új élete van, reméli most már véglegesen is boldog lehet mostani barátaival és kedvesével,kikre családtagként tekint. Ám egy sajnálatos napon életét vesztette, mikor barátai életéért küzdött hogy ellensége meg ne ölje õket.A lánynak sikerült legyõznie ellenségét, de mégis sebesülései olyan mélyek voltak, hogy nem bírta tovább életét vesztette. Barátai akkor jöttek rá mit tettek, mikor a lány sírjára virágot tettek, nem segítettek neki mikor legnagyobb szüksége volt a lánynak rájuk hanem elmenekültek és soha többet nem látták egymást. Mondjuk sokat nem tehettek volna, de mégis elmenekültek és mikor a lány meglátta, hogy eltûntek ellensége képen röhögvén a lányt, egy halálos csapással a földre küldte, de a lány még ekkor sem adta fel, küzdött tovább, hogy fojtathassa mindazt mit elkezdett, de sajnos ez mind nem sikerült neki, ellensége elpusztult, de az õ sebei mélyebbek voltak mint bármi mások. Fájt neki,hogy elhagyták akkor mikor legnagyobb szüksége lett volna rájuk, fájt, hogy senki sem biztatta mikor kellett volna.Akkori kedvese is elpártolt mellõle mert ez már veszélyes volt, veszélyes volt amiket tett.De nem tehetett róla ez volt a sorsa...

De valójában ez a lány azért volt különleges, mert egy angyal volt.Mindenkit megvédelmezett a rossztól így senkinek soha nem esett baja.Ám halála után, mindenki rájött, hogy csak akkor van igazán nagy ereje ha van mellette mindig valaki.

A bejegyzés trackback címe:

https://nothinginthisworld.blog.hu/api/trackback/id/tr231149578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása