We are all nothing in this world.

The most of the people is nothing in this world, without that person who they really love, or that person who always behind them . We all really love someone in this world, even if we don't know that.

Navigation.

Site by ; Zsunci.
Host ; blog.hu
Start ; 2009.05.16
Pictures ; DeviantART.



Nem az életemről szól a blog.. mint a legtöbb embernek, hanem az érzéseimről és a novelláimról. Nem írom le nektek napjaim, nem írom le mit teszek nap mint nap és mit nem, egyszerűen csak novelláimat tartom itt és érzéseim miket általában magamban tartok és ha kiírom magamból jobban érzem magam, nem érdekel hogy több százan olvassák, lehet van ki egyetért velem, lehet van ki abszolút az ellentétét állítja ez egyéni.

My life.


WAAAAAHH I'm so scared.And no one can hold my hand.


OMG ! What have U done
with me ?!


I love someone but who knows, that he truly love me too

Music .

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Someday, somehow.

2010.03.17. 19:51 | nothinginthisworld | Szólj hozzá!

Olyan rossz érzés mikor az ember pont azzal veszik össze akit a legjobban szeret, és utána kitudja milesz vagy folytatódik mindaz mi elkezdődött vagy feladják ott helyben és elfelejtik mindazt ami történt. Az ember elméjéből nem lehet törölni emlékeket, szimplán nem gondolni lehet rá tudom ez a mondat elég furcsán hangzott de így van. Az emberek emlékeit nem lehet elvenni, mert azaz ő emlékük az teszi azzá őket ami, egy ember attól valaki mert vannak emlékei amikből tanulhat, amiket felidézhet egyszer. S mikor felidézi mindazt mi egykoron volt vagy nevet azokkal együtt kikkel bolondozott egykor, vagy csak néz visszaemlékszik és könnybe lábad a szeme, mert tudja, hogy akkor nagyon boldog volt de jött egy buta vita és mindez a szeretet elmúlt akár baráti, akár szerelmi. Az ember azthiszi, hogy mindez rossz érzés, de nem az, örülnie kéne, hogy ismert valójában olyan fantasztikus embereket is, de lecsapott egy villám és a szemvillánasra eltünt ez a fellegvár. Az élet már csak ilyen, sok ilyen eset van, de talán évekmúltán mindez megismétlődik akár jobban, akár rosszabbul. Kiszámíthatatlan mindez. De nem is tudom én is ismét beleesetem ebbe a hibába és olyan rossz érzés, mert van, hogy az sért meg akit a legjobban szeretsz, van hogy te sérted meg azt akit a legjobban szeretsz. Az emberek többsége általában akkor fakad sírva mikor egyedül van, ki azért mert nem akarja gyengének mutatni magát, ki azért mert a büszkesége forog kockán. Én is ilyen vagyok visszafogom csakhogy más ne legyen szomorú amiatt mert én az vagyok. Olyan jó érzés lenne, ha lenne egy olyas valaki aki mindig törődik azzal akit szeret és ez viszont így van, de mindez csak egy szép álom. Egy olyan személy aki mindig megölel ha baj van, letörli a könnyeit ha sírna, és mindig azt mondaná neki, hogy "szeretlek" ez legyen akár párkapcsolatban akár barátságban, mindkettőben lehetséges. Az esetek többségében egy barátság fontosabb mint egy szerelem, de ez nem minden esetben igaz, egykoron én is bele estem ebbe a hibába, de sajnos az nem a 95%a volt az eseteknek hanem a maradék 5%ba tartozott. De olyan jó érzés lenne ha valaki mindig a másik mögött állna és segítene neki, persze viták mindenhol előfordulnak, mert ez teljesen természetes, de késöbb rájön az ember, hogy mit tett, de általában utólag gondolkodik el, hogy valójában felesleges volt és ez által kockára teszi mindazt ami elkezdődött és kitudja lehet, hogy pont akkor éppen vége, vagy megbocsájtanak egymásnak és minden megy ugyanúgy.

 

"Gone Forever"

Don't know what's going on
Don't know what went wrong
Feels like a hundred years I
Still can't believe you're gone
So I'll stay up all night
With these bloodshot eyes
While these walls surround me with the story of our life

I feel so much better
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that I feel so much better now
That you're gone forever

Now things are coming clear
And I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared
So I'll stay out all night
Get drunk and fuckin' fight
Until the morning comes I'll
Forget about our life

I feel so much better
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that I feel so much better now
That you're gone forever

First time you screamed at me
I should have made you leave
I should have known it could be so much better
I hope you're missing me
I hope I've made you see
That I'm gone forever

And now it's coming clear
That I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared

I feel so much better
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that I feel so much better now
That you're gone forever
And now you're gone forever
And now you're gone forever

A bejegyzés trackback címe:

https://nothinginthisworld.blog.hu/api/trackback/id/tr431847908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása