We are all nothing in this world.

The most of the people is nothing in this world, without that person who they really love, or that person who always behind them . We all really love someone in this world, even if we don't know that.

Navigation.

Site by ; Zsunci.
Host ; blog.hu
Start ; 2009.05.16
Pictures ; DeviantART.



Nem az életemről szól a blog.. mint a legtöbb embernek, hanem az érzéseimről és a novelláimról. Nem írom le nektek napjaim, nem írom le mit teszek nap mint nap és mit nem, egyszerűen csak novelláimat tartom itt és érzéseim miket általában magamban tartok és ha kiírom magamból jobban érzem magam, nem érdekel hogy több százan olvassák, lehet van ki egyetért velem, lehet van ki abszolút az ellentétét állítja ez egyéni.

My life.


WAAAAAHH I'm so scared.And no one can hold my hand.


OMG ! What have U done
with me ?!


I love someone but who knows, that he truly love me too

Music .

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Love is always with us.

2009.07.24. 00:43 | nothinginthisworld | Szólj hozzá!

No matter what, no matter when.
I will accept U.
Even when you"re heartbroken and crying.
Even if i have to go against the world.
I will protect U..


E világon mit mi élünk, már elég sűrű a fiú lány barátság.. De mai napig vannak barátságból történő szerelmek, mi több ez is elég gyakori. Mégis miért mondják, hogy szerelmi kapcsolat után a 2 személy között nincsen barátság.. ?! Hát kinél mi.. ha a 2 személy nem igazán szerette egymást akkor végülis jobb, hogy barátok maradnak minthogy járjanak, jó kipróbálták, egy próbát talán megért.Másik eset ha csak az egyik fél szerette igazán a másikat, de a másik mindig csak egy barátot fog benne látni. Meg találkozunk olyan esettel is, hogy közbe vágnak s mindennek vége lesz, ez mind míly szomorú de sajnos megesik a dolog.. De rátérek a lényegre, szóval most egy fiú lány baráti kapcsolatról mesélnék hát én nektek.Eleinte csak barátok voltak, több éven át nagyon jó barátság volt köztük, megérették egymást segítettek egymásnak a bajban. Ám egy nap egyikük mégis úgyérezte, hogy ameddig ez a pár év elsuhant mellette, kialakult benne egy érzés, egy mélyebb érzés mi nem enged, egyre csak erősödik. Nap mint nap egyre jobban szorongott éjszakánként egyedül a szobájában, mert nem tudta mit tegyen. Elmondja e neki, hogy szereti, vagy inkább hagyja, mert fél, hogy tönkre ne tegye ezt a szép barátságot mi köztük van. De nappal míg együtt játszottak éskalandoztak, mintha semmi rossz érzés nem lenne benne, eltakarta valódi érzéseit, eltitkolta mindenét. Ám ez mégsem tarthat örökké, szerintem ezt ti is így gondoljátok.. Eljött a tavaszi szünet, így hát úgy gondolta hagy egy levelet neki, s elmegy egy időre, hogy végig gondolja dolgait mik benne keringtek. Mikor elolvasta levelét, könny szökött a szemébe, mert ő is ugyanígy érzett iránta, őt is ugyan ez bántotta, de ő sem tudta mindezt elmondani, félvén a reakciótól.. Így hát mindennap kijárt legkedvesebb helyeikre, de mindenap ugyan az várta.. Senki nem volt ott sose. Ám rá 1 hétre visszatért és mikor meglátták egymást mindkettőjüknek könny szökött szemükbe egymáshoz futottak, hogy átöleljék egymást, s bocsánatot kértek egymástól, mert mindkettőjüknek elkellett volna mondani érzéseiket, de mégsem tették. De most, hogy tudják mit érez a másik tudják, hogy továbbra is nagyon jó barátok maradhatnak sőt még több is..

Ne titkoljátok érzéseiteket, mondjátok hát el annak kit igazán szerettek, ne félvén a reakciótól, mert ha igazbarát s igazán szeret felfogja érzéseid és ha ugyanígy érez viszonozni tudja mindezt.


Lépnék tovább az életen mi egykor elmúlt,
De mégsem enged, mert visszahúz.
Mindig elöttem áll valaki ki emlékeztet reád,
De sose tudtam igazán elmondani,
Hogy szeretlek egy életen át.

A bejegyzés trackback címe:

https://nothinginthisworld.blog.hu/api/trackback/id/tr321264188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása