We are all nothing in this world.

The most of the people is nothing in this world, without that person who they really love, or that person who always behind them . We all really love someone in this world, even if we don't know that.

Navigation.

Site by ; Zsunci.
Host ; blog.hu
Start ; 2009.05.16
Pictures ; DeviantART.



Nem az életemről szól a blog.. mint a legtöbb embernek, hanem az érzéseimről és a novelláimról. Nem írom le nektek napjaim, nem írom le mit teszek nap mint nap és mit nem, egyszerűen csak novelláimat tartom itt és érzéseim miket általában magamban tartok és ha kiírom magamból jobban érzem magam, nem érdekel hogy több százan olvassák, lehet van ki egyetért velem, lehet van ki abszolút az ellentétét állítja ez egyéni.

My life.


WAAAAAHH I'm so scared.And no one can hold my hand.


OMG ! What have U done
with me ?!


I love someone but who knows, that he truly love me too

Music .

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

People shit.

2010.03.16. 23:34 | nothinginthisworld | Szólj hozzá!

Az ember valójában csak addig küzd, addig érdekli valami/valaki ameddig azt a valamit/valakit el nem éri, miután mindez sikeres volt utána már keres új célokat és szinte semmibe veszi mindazt amiért egykor küzdött. Az emberi felfogás olykor érthetetlen tud lenni. De mégis van ilyen, ezuttal történetem ott kezdődik, hogy van egy kislány aki éveken át érdeklődött egy fiú iránt, de soe tudott közel férkőzni hozzá. Mindig csak leste ablakából mit csinál mivelott lakott az utcába és elégsűrűn volt kint az utcába, de a lány nem mert kimenni, mert valójában félt közeledni és úgy gondolta, hogy egy ilyen fiú mint ő akit kiszemelt magának, biztos nem barátkozna egy olyan kis zárkózot kislánnyal amilyen ő. Ez edig mind szép és jó, ám később egy nap mikor betöltötte a 17. élet évét egy kész nővé érett szinte, meglátta a fiú és odament ismerkedni vele. Megismerkedtek, teltek-múltak a hónapok és egyre többet voltak együtt, szinte mindenhová együtt mentek. Valóra vált a leány álma miről éveken át álmodozott. Fiú is boldog volt, mert végre talált olyan embert akivel mindenben szótért és mindezt elmondta a lánynak. Végül a végén együttvoltak pár hónapig de a lány egyre jobban hanyagolta a fiút amitől a fiú mély depresszióba esett, mert attól függetlenül, hogy mindenben szótért vele ugyan olyan ember mint a többi. Lány elérte a célját és innentől nem tudta élvezni a dolgot, megismerte a fiút, megkapta mindazt amire vágyott, de ő olyan fajta ember aki ha eléri célját új célokat tűz ki maga elé, a fiú pedig ragaszkodó típus. Az emberiség kiszámíthatatlan, sose tudni ki milyen valójában, mert egyből nem tudja mindegyik arcát megmutatni időkérdése mindez. Szörnyű milyen tud lenni az ember, rossz érzés mikor megismerjük azt aki a hátunk mögött annyira akart minket és mikor megkap semmivé válik mind az a szeretet, mind az a románc mi egykoron volt. De sajnos ez ellen az ember nem tud mit tenni. Ez is az élethez tartozik, hol szerencséje van egy embernek hol pórul jár.Kiszámíthatatlan mindez.

Azthiszem én ismét ebbe a csapdába estem.. Úgyérzem... Az élet már csak ilyen ki szerencsés, kinek félre sikerülnek dolgok.

A bejegyzés trackback címe:

https://nothinginthisworld.blog.hu/api/trackback/id/tr51845825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása