We are all nothing in this world.

The most of the people is nothing in this world, without that person who they really love, or that person who always behind them . We all really love someone in this world, even if we don't know that.

Navigation.

Site by ; Zsunci.
Host ; blog.hu
Start ; 2009.05.16
Pictures ; DeviantART.



Nem az életemről szól a blog.. mint a legtöbb embernek, hanem az érzéseimről és a novelláimról. Nem írom le nektek napjaim, nem írom le mit teszek nap mint nap és mit nem, egyszerűen csak novelláimat tartom itt és érzéseim miket általában magamban tartok és ha kiírom magamból jobban érzem magam, nem érdekel hogy több százan olvassák, lehet van ki egyetért velem, lehet van ki abszolút az ellentétét állítja ez egyéni.

My life.


WAAAAAHH I'm so scared.And no one can hold my hand.


OMG ! What have U done
with me ?!


I love someone but who knows, that he truly love me too

Music .

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Seven Angel.

2009.06.13. 12:25 | nothinginthisworld | Szólj hozzá!

Ezen a földön voltak angyalok, ezek az angyalok azért lettek megteremtve, hogy védelmezzék az emberiséget. 7 angyal született erre a földre, 3 lány és 4 fiú, de persze nem voltak testvérek, véletlen szerűen lettek kiválasztva, azokból kik előző életükben jóságos emberek voltak.Nos, de ezek az angyalok azért születtek eme földre, hogy védelmezzék az emberiséget a rossztól, közben elvegyültek a normális hétköznapi emberek között is. Az emberek hittek bennük, ám egy nap mikor az emberek kezdték elfeledni őket, mert nem történt semmi az életben, ennek a 7 angyalnak nem volt ereje mikor legerősebb ellenségükkel kellett megküz- deniük, elbuktak... mert az emberek elvesztették hitüket, az angyalok oly sokáig védelmezték a földet, hogy az emberek megfeledkeztek róluk, mert nem vették észre, hogy semmi rossz nem történik az életükben. Így az an- gyalok a harc folyamán elpusztultak a világ felett pedig eluralkodott a káosz. Ki teremtette a 7 angyalt kik ezen a földön valaha éltek, megtanulta, hogy az emberiség, soha többet nem kaphat semmit, mert nem becsüli meg...

Így én is azt mondom hát nektek, becsüld meg azt ki jóságos hozzád, ne feledd tetteit, miket érted tett és viszonozd kedvességét, mivel boldoggá tett.

A bejegyzés trackback címe:

https://nothinginthisworld.blog.hu/api/trackback/id/tr771182504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása